Hoppa till innehåll

Kontakta oss så berättar vi mer

Kontakta oss så berättar vi mer

Anna-Lena Hernvall

Anna-Lena har lång erfarenhet av företagsledning och affärsutveckling, och har initierat och lett många förändringsarbeten. Hon brinner för ledarskap, att bygga välfungerande organisationer och team, samt skapa företagsklimat präglade av mod och öppenhet. Hon är journalist i grunden och har jobbat med kommunikation på olika sätt i mer än tjugo år, liksom utbildad varumärkesstrateg med stor erfarenhet av att etablera nya varumärken och positionera om befintliga.

070 853 82 53
anna-lena@tillvaxtportalen.se

Rodrigo Garay

Rodrigo har arbetat i mer än 20 år som entreprenör, konsult och i ledande befattningar i många företag och organisationer. Han är grundare av fyra bolag och två stiftelser och är även senior föreläsare vid Jönköpings Handelshögskola i frågor om entreprenörskap och hållbarhet. Rodrigo kombinerar teoretisk kunskap om entreprenörskap med egen praktisk erfarenhet, och som tidigare Näringslivschef i två kommuner har han en unik kunskap om etableringar, näringslivsfrågor och tillståndsärenden.

070 631 93 07
rodrigo@tillvaxtportalen.se

Ulf Dubois

Ulf har en mångårig och bred erfarenhet från företagsledning och affärsutveckling samt marknadsföring och försäljning inom små och medelstora bolag, både i Sverige och internationellt. Han är tekniker i grunden men har framförallt jobbat med kundkontakter och utvecklat företag och försäljningsorganisationer. Han har också byggt webbtjänster och utvecklat verktyg för automatiserade kunddialoger. Ulf älskar att jobba med människor och har en speciell passion för kundkommunikation och försäljning.

073 684 45 04
ulf@tillvaxtportalen.se

Vårt konsultnätverk

TillväxtPortalen samarbetar med ett stort nätverk av mycket erfarna konsulter över hela Sverige. Här presenterar vi ett urval av dem.

Lars Carlsson

Med 40 års erfarenhet som finanschef/CFO i både börsnoterade och onoterade bolag, flera med stor internationell verksamhet, har Lars en bred och djup erfarenhet inom verksamhets- och ekonomistyrning, strategiarbete, rapportering, budgetering, IT-verktyg och finansiering. Han har även gedigen erfarenhet av företagsförvärv och företagsförsäljningar. De senaste 14 åren har Lars arbetat inom AxFlow (en del av Axel Johnson koncernen) med ett stort antal förvärv runt om i Europa, Oceanien och Sydafrika.

Nelly Andersson

Välkänd inom näringslivet tack vare sin stora passion för arbete med inkludering. Har tidigare arbetat i ledande positioner inom såväl den offentliga som privata sektorn och har lång erfarenhet av samarbete med näringslivet. Nelly startade sin omställnings- och matchningskarriär i USA. Därefter har hon jobbat i Spanien, Frankrike, Nederländerna, Storbritannien och Sydamerika med utveckling av internationell rekrytering och bemanning för stora globala företag inom sjukvård, Life Science, Data Science och industribranschen.

Peter Åberg

Peter vann utmärkelsen Dagens Industris Årets Supergasell år 2022. Utmärkelsen ges till det snabbast växande företaget i Sverige de senaste tre åren. Peter är även en stjärnförsäljare och organisationskonsult som har gjort karriär genom att omvandla och påskynda de mest skiftande verksamheterna; från verkstadsindustrin till vård, läkemedel, skola samt kommunala och privata energibolag. Han är en expert inom ledarskap och hållbarhet med ISO-certifieringar för kommunala bolag. Dessutom är han en av Sveriges hållbarhetsexperter för ALMI och ordförande för FN-Stockholm med fokus på stöd för hållbara företagslösningar.

Åke Nylén

Affärsutvecklingscoach med fokus på tillväxtfrågor, lansering av produkter och tjänster, kundbearbetning och marknadsutveckling – såväl i Sverige som internationellt. Har i ledande befattning verkat inom större organisationer, liksom på medelstora och start-up-bolag. Därutöver har Åke mångårig utlandserfarenhet från UK, Holland och Frankrike, där han varit med och startat upp verksamheter, lanserat produkter över hela Europa, etablerat säljkanaler samt drivit samarbete och förhandling med återförsäljare och partners.

Denna sida använder cookies. Genom att gå vidare accepterar du användandet av cookies..